GIANT hangtechnika- háttérzene, épülethangosítás, erősítő, keverő, hangfal, mikrofon, DJ, fénytechnika

Keresés

A tartalomhoz

Főmenü:


Indukciós akadálymentesítés - mobil indukciós hurok, pultba szerelhető indukciós hurok, fix telepítésű indukciós hurok

Indukciós akadálymentesítés

Az Európai Unióban különösen nagy figyelmet fordítanak a fogyatékkal élő emberek (mozgáskorlátozottak, értelmi fogyatékosok, látás- és hallássérültek) közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférésének biztosítására.

Magyarországon az 1997.évi LXXVIII. törvény rendelkezik az épületek akadálymentesítéséről.
E szerint: „akadálymentes az épített környezet akkor, ha annak kényelmes, biztonságos, önálló használata minden ember számára biztosított, ideértve azokat az egészségkárosodott egyéneket vagy embercsoportokat is, akiknek ehhez speciális létesítményekre, eszközökre, illetve műszaki megoldásra van szükségük”

Az 1998. évi XXVI. törvény már konkrétan a közintézmények akadálymentesítését szabályozza.
Közszolgáltatások vonatkozásában az egyenlő esélyű hozzáférés megvalósításának határideje 2010. december 31. Azonban a közszolgáltatást nyújtó épület nyilvánosság számára nyitva álló részei tekintetében 2013. december 31.

E törvények célja a fogyatékkal élő emberek esélyegyenlőségének megteremtése, életkörülményeinek javítása, önálló életvitelének és a társadalmi életben való aktív részvételének biztosítása.

Miért is szükséges a kommunikációs akadálymentesítés?

A hallókészüléket viselők mindennap tapasztalják, hogy míg az ép halló ember számára természetes agyi folyamat a beérkező hangok feldolgozása, ugyanez a hallókészülék által továbbított hang nehezebben értelmezhető. Évtizedek óta tartó folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jutott el a technika a mai szintre. Az analóg hallókészülékek helyét lassan de biztosan a digitális jelfeldolgozású készülékek veszik át. Minden hallókészülék fejlesztő laboratórium célja, hogy megközelítsék a tökéletes természetes hangzást. Zajos környezetben, vagy azokban a szituációkban ahol a hallókészüléket viselő nagy távolságban van a beszélő személytől és hallásvesztése miatt nem érthető a hallókészülék mikrofonján keresztül érkező hang, ebben az estben a kommunikációs akadálymentesítő eszközök megoldják a problémát. Osztálytermekben, üvegfallal elválasztott pénztáraknál, ügyfélszolgálatokon, előadó termekben, színházakban és minden olyan helyen, ahol a beszédértést valamilyen körülmény akadályozhatja, a induktivitás elvén működő indukciós hurok minden esetben megoldást jelent.

Minden eszközhöz CE tanúsítvány, magyar nyelvű leírás tartozék!

A feltüntetett árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

Az árak 1 db-ra vonatkoznak!

Belépek a webáruházba

Fix telepítésű indukciós eszközök, helyiségek akadálymentesítése

Az indukciós erősítő egy audio jelet továbbít mágneses mezőként a térbe, melyet a speciális nagyothalló készülékkel rendelkezők kifogástalan minőségű hangként venni tudnak. A legegyszerűbb formája az ábrán látható, ami illusztrálja, hogyan működik:

1. A mikrofonból vagy műsorforrásból, pl. egy keverőpultból a hang bele kerül az indukciós erősítőbe.
2. Az erősítőből a jelet bevezetik egy sodrott réz vezetékbe, hurokba.
3. A vezeték egy mágneses teret gerjeszt.
4. Az így gerjesztett mezőben nincsenek gyenge vagy holtterek, bárhol is tartózkodjon a hallgató. A legtöbb hallókészülék belsejében található egy telefontekercs ami veszi a mágneses jelet. Ez a jel egy kifogástalan minőségű audio jel, amely közvetlenül a hallgató fülébe kerül.

Nem szükséges az egész területet lefedni. Csak arra a területre kell a fedettséget biztosítani, ahol a hallgatók tartózkodnak. Fontos eldönteni, hogy melyik szükséges, és melyik a szükségtelen terület. Például sok templomban, színházban nem szükséges a teljes területet lefedni, hiszen nem mindenhol tartózkodnak hallókészülékkel.

________________________________________________________________________________________________


Monacor LA-40 aktív hurokerősítő


Monacor LA-40 aktív hurokerősítő, 40 m2 lefedésére

Dinamikakompresszorral, kifejezetten otthoni indukciós hallássegítő rendszerekhez, pénztárakhoz, ügyfél ablakokhoz.

Az LA-40 hurokerősítő pl. egy TV-készülék vagy hangrendszer és/vagy egy mikofon audió jelét a földre, a falra, ügyfélpultba, vagy a plafonra fektetett indukciós hurokba vezeti, minek következtében mágneses tér keletkezik a hurok belsejében, ami feszültséget indukál a hallókészülék T-coil tekercsében ill. az indukciós vevőkészülékben, és végül visszalakul hangjellé.

Az indukciós hallássegítő rendszerek egyik előnye a vezetéknélküli átvitel, ami a felhasználó számára a hurkon belül szabad mozgást és a hallókészüléken ill. a vevőkészüléken (LR-200) mások zavarása nélküli, szabad hangerőállítást tesz lehetővé.

Az LA-40-et közvetlenül ráköthetjük TV-készülékünk SCART csatlakozójára (a mellékelt adapterrel) vagy hangrendszerünkre. Ha környezetünk beszédét szeretnénk hallani, egy (külön rendelhető) mikrofont kell csatlakoztatnunk az erősítőhöz.

Az LA-40 belső hanggenerátora egy (külön rendelhető) kapcsoló segítségével használható vészjelzés leadására.

 • 35m kábellel az indukciós hurokhoz, SCART átalakítóval és tápegységgel szállítjuk
 • külön bekapcsolható belső hanggenerátor vészjelzéshez
 • dinamikakompresszor
 • állítható érzékenységű vonal- és mikrofon bemenetek
 • 2-sávos hangszínszabályzó
 • állítható hurokáram
 • üzemjelző, bemeneti jel/túlvezérlésjelző és hurokáram jelző LED-ek
 • fejhallgató kimenet az előlapon
 • belső fantomtáp elektrét mikrofonokhoz
 • hozzá ajánlott mikrofon: LR-150


 • hurokáram: 2,8A (csúcsban)
 • terem méret: 40m2-ig
 • hurokellenállás 0,4-2 Ohm
 • mikrofon bemenet: 2mV/750Ohm, 7,2V-os fantomtáppal
 • vonal bemenet: 200mV/11kOhm, 2xRCA
 • kimenetek: a huroknak 2 db csavaros csatlakozó, a mellékelt hurok számára, 3,5-ös Jack a fejhallgatónak
 • tápfeszültség: 230V/50Hz/22VA
 • méret: 175 x 102 x 45 mm
 • tömeg: 0,51 kg


Ára: 41 200,- HUF

Részletek itt!
___________________________________________________________Monacor LA-202 aktív hurokerősítő


Monacor LA-202 aktív hurokerősítő, 200 m2 lefedésére

Az induktív jelátvitel lehetővé teszi a T-coil rendszerű vagy indukciós hallókészüléket (mint pl. az LR-200) viselő felhasználók számára hangjelek vételét. A vezetéknélküli átvitel olyan előnye az indukciós hallássegítő rendszereknek, amely a felhasználó számára szabad mozgást enged a hurkon belül.

Az indukciós hallássegítő rendszereket sokféle területen használják, mint pl. halláscsökkentek számára hallásjavító készülékként templomokban, színházakban, mozikban, várótermekben és előcsarnokokban, vagy interpretációs célra múzeumi előadásokon, kiállításokon stb.

Az indukciós hallássegítő rendszerekben egy indukciós hurkot, ami tulajdonképpen egy vezeték, fektetnek a földre, vagy szerelnek a falra vagy a plafonra, és meghajtják egy áramgenerátoros kimenetű, LA-202-as erősítővel. Ezáltal a hurok belsejében mágneses tér keletkezik, ami feszültséget indukál a hallókészülék T-coil tekercsében vagy az indukciós vevőkészülékben. A vevő oldalon aztán ez a feszültség ismét visssza alakítják hallható jellé.
Dinamikakompresszor, automatikus talkover funkció, fémtárgy által okozott térerősségveszteség kompenzálás 0-3dB/okt. meredekséggel, külön bekapcsolható fantomtáp.

 • hurokáram: 7A (csúcsban)
 • hurokellenállás: 0,2-2 Ohm
 • terem méret: 200 m2-ig
 • mikrofon bemenet: 1,6mV/2,6kOhm
 • vonal bemenet: 630mV/6,5kOhm
 • tápfeszültség: 230V/50Hz/150VA
 • méret: 482 x 280 x 88 mm
 • Rack-be szerelhető, rögzítő fül mellékelve
 • tömeg: 8 kg


Ára: 133 200,- HUF

Részletek itt!
___________________________________________________________AMPETRONIC IT ILD-100 Audio Driver indukciós hurok erősítő

Az ILD-100 indukciós hurokerősítő egy kiemelkedően magas minőségű angol termék. Területi lefedettségét tekintve 100-200m2 közti helyiségek akadálymentesítésére alkalmas. Igen jó hangminőséget biztosít a kiváló beszédértés érdekében. Minden tartozéka gyorsan egyszerűen telepíthető. Beépített VOX kapcsolójának köszönhetően a bemeneti jelszintek erősségének szabályzásával a prioritás is szabályozható.

RCA bemenetére könnyen csatlakoztatható HI-FI rendszer, televízió, vagy bármilyen más hangforrás. A kiegészítő termékek között az igénynek megfelelően mikrofonokkal, kábelekkel, interfészekkel bővítheti a készüléket. A falra is szerelhető ILD-100-as ideális választás kisebb létesítmények, TV szobák, orvosi rendelők, ügyfélszolgálatok, várótermek, irodák kommunikációs akadálymentesítésére.

 • terület lefedettség 100-200m2 között
 • alacsony fenntartási költség
 • megbízhatóan akár napi 24 órában működik
 • 5 év garancia
 • páratlan beszédértést biztosít
 • VOX kapcsoló, a mikrofonon érkező hang prioritásának kiemelése
 • automatikus hangerő kiegyenlítés
 • kis helyigény, 216 x 124 x 44 mm
 • 2 mikrofon bemenet
 • 1 vonal bemenet
 • sztereo bemenet (RCA)


Ára: 124 000,- HUF

___________________________________________________________


Kiegészítők
________________________________________________________________________________________________


LR-150 mikrofon


A mikrofont a helyiségbe kell elhelyezni, lehető legközelebb az előadóhoz, ez veszi a beszélő hangját.
A kábel végén lévő 6,3-as Jack dugót kell az erősítőbe csatlakoztatni.

Ára: 3 000,- HUF
___________________________________________________________Monacor LR-200 indukciós vevő - ellenőrző készülék


Monacor LR-200 indukciós vevő - ellenőrző készülék

Hangjelek vételére indukciós hallássegítő rendszerekben. Az indukciós hurok által generált elektromágneses teret az indukciós vevőkészülék veszi, és hangjellé alakítja. Tetszőleges számú vevőkészükék használható egy indukciós hurokban.
Ez a készülék mind halláskárosult, mind egészséges hallású emberek által használható, sokféle alkalmazáshoz:

Hallásjavító készülékként halláskárosultak számára, indukciós hallássegítő rendszerek működés tesztelésére, parazitasugárzás érzékelésére egy hurok belsejében, interpretációs és tolmácsolási célra, előadásokon múzeumokban, kiállításokon stb.

 • tápfeszültség: 9V-os elemről
 • kimeneti csatlakozó, a fej-fülhallgatónak: 3,5-ös Jack
 • méret: 63 x 100 x 29 mm
 • tömeg: 100 g


Ára: 23 700,- HUF

Részletek itt!
___________________________________________________________


Fix telepítésű indukciós eszközök, pultok, pénztárak akadálymentesítése


Monacor LA-40 aktív hurokerősítő


Monacor LA-40 aktív hurokerősítő, 40 m2 lefedésére

Dinamikakompresszorral, kifejezetten otthoni indukciós hallássegítő rendszerekhez, pénztárakhoz, ügyfél ablakokhoz.

Az LA-40 hurokerősítő pl. egy TV-készülék vagy hangrendszer és/vagy egy mikofon audió jelét a földre, a falra, ügyfélpultba, vagy a plafonra fektetett indukciós hurokba vezeti, minek következtében mágneses tér keletkezik a hurok belsejében, ami feszültséget indukál a hallókészülék T-coil tekercsében ill. az indukciós vevőkészülékben, és végül visszalakul hangjellé.

Az indukciós hallássegítő rendszerek egyik előnye a vezetéknélküli átvitel, ami a felhasználó számára a hurkon belül szabad mozgást és a hallókészüléken ill. a vevőkészüléken (LR-200) mások zavarása nélküli, szabad hangerőállítást tesz lehetővé.

Az LA-40-et közvetlenül ráköthetjük TV-készülékünk SCART csatlakozójára (a mellékelt adapterrel) vagy hangrendszerünkre. Ha környezetünk beszédét szeretnénk hallani, egy (külön rendelhető) mikrofont kell csatlakoztatnunk az erősítőhöz.

Az LA-40 belső hanggenerátora egy (külön rendelhető) kapcsoló segítségével használható vészjelzés leadására.

 • 35m kábellel az indukciós hurokhoz, SCART átalakítóval és tápegységgel szállítjuk
 • külön bekapcsolható belső hanggenerátor vészjelzéshez
 • dinamikakompresszor
 • állítható érzékenységű vonal- és mikrofon bemenetek
 • 2-sávos hangszínszabályzó
 • állítható hurokáram
 • üzemjelző, bemeneti jel/túlvezérlésjelző és hurokáram jelző LED-ek
 • fejhallgató kimenet az előlapon
 • belső fantomtáp elektrét mikrofonokhoz
 • hozzá ajánlott mikrofon: LR-150


 • hurokáram: 2,8A (csúcsban)
 • terem méret: 40m2-ig
 • hurokellenállás 0,4-2 Ohm
 • mikrofon bemenet: 2mV/750Ohm, 7,2V-os fantomtáppal
 • vonal bemenet: 200mV/11kOhm, 2xRCA
 • kimenetek: a huroknak 2 db csavaros csatlakozó, a mellékelt hurok számára, 3,5-ös Jack a fejhallgatónak
 • tápfeszültség: 230V/50Hz/22VA
 • méret: 175 x 102 x 45 mm
 • tömeg: 0,51 kg


Ára: 41 200,- HUF

Részletek itt!
___________________________________________________________Ampetronic CLD1 kompakt indukciós hurok erősítő


A
CLD1 Compact Loop system egy kis méretű (128 x 74 x 35 mm), alacsony fenntartási költségű, kiváló minőségű indukciós hurokerősítő. Kimenő áramerőssége 2.4A RMS. A CLD1 kis mérete mellé, magas színvonal párosul. A készüléket úgy tervezték, hogy folyamatos működés mellett is megbízhatóan működjön. Az Ampetronic magas szintű megbízhatóságát tükrözi, hogy a gyártó 5 év garanciát vállal a készülékeire. Magas fémtartalmú épületekben is képes kiváló hangminőséget biztosítani. Két mikrofon bemenetén egymástól függetlenül jelszint ellenőrzésre és szabályzásra képes. A vonalbemeneti jelszintje szabályozható. Széles felhasználási körének köszönhetően különböző területeken használható. Telepítése egyszerű. A készülékhez ajánlott az előre szerelt, ún. LoopPad indukciós horok.

Pénztárak, jegyirodák, információs pultok, recepciók, tárgyalók, járművek, taxis személygépjárművek számára.

Jellemzők:

 • alacsony fenntartási költség
 • 5 év garancia
 • 2 független vonalbemenet
 • automatikus jelszint kiegyenlítés
 • 12V DC vagy külső AC energiaellátású kivitelben kapható
 • választható mikrofon és előre formázott indukciós hurok szerelő kit (LoopPad)
 • 1 mikrofon bemenet és egy kapcsolható mikrofon/vonal bemenet


Ára: 59 690,- HUF

___________________________________________________________


LoopPad, pultba szerelhető hurok


A LoopPad egy tekercs, beépítve egy tokba. Ezt kell a pultba erősíteni, "L" alakba meghajtva, a kábelek végét bekötni a hurokerősítőbe.

Mérete: 440 x 350mm


Ára: 7 700,- HUF

___________________________________________________________LR-150 mikrofon


A mikrofont a helyiségbe kell elhelyezni, lehető legközelebb az előadóhoz, ez veszi a beszélő hangját.
A kábel végén lévő 6,3-as Jack dugót kell az erősítőbe csatlakoztatni.

Ára: 3 000,- HUF
___________________________________________________________


Mobil indukciós eszközök


ATS-10SET mobil indukciós hurokerősítő szett, mobil akadálymentesítéshez


16 csatornás, monó PLL audio átviteli rendszer, 863-865 MHz.

Ideális hallássegítő rendszernek és bármilyen más alkalmazásokhoz, ahol egy bizonyos hangforrás vagy beszédforrás hangját el kell juttatni egy vagy több vevőhöz.
A hozzá kompatibilis vevő: ATS-10R, ebbe a készülékbe kell egy mobil hurkot, (NL-90) csatlakoztatni, ezt a hallássérült nyakába akasztani. A fülkagylóba helyezett hallássegítő készülékbe ez a hurok indukálja a szükséges "hangot".
Hangjelek egy adóról egy vevőre történő vezeték nélküli átvitele is lehetséges.
Az erre a frekvenciatartományra jellemző szűk frekvenciaközök miatt kettőnél több adó egyidejűleg üzemeltetése nem ajánlott.
Az EU-ban engedély nélkül használható.

ATS-10R:

 • 16 választható csatorna
 • beépített mikrofon
 • plusz elektrét csíptetős mikrofonnal szállítva
 • akkufeszültség indikátor
 • Be/Standby/Ki üzemmódok
 • hangerőszabályzó, övcsíptető
 • tápellátás 2db 1,2V NiMH ceruzaakkumulátorról (AA, tartozék)
 • adóteljesítmény: 10mW (EIRP)
 • hatótávolság: 50m
 • méretei: 92 x 65 x 25 mm
 • tömege: 78 g


ATS-10TM:

 • kivitel 16 választható csatorna, beépített mikrofon, plusz elektrét csíptetős mikrofonnal szállítva, övcsíptető
 • kijelző akkufeszültség indikátor
 • kezelőszervek Be/Standby/Ki üzemmódok, hangerőszabályzó,
 • tápellátás 2db 1,2V NiMH ceruzaakkumulátorról (AA, tartozék), vagy elemről
 • adóteljesítmény 10mW (EIRP)
 • hatótávolság 50m
 • méretei 92 x 65 x 25mm
 • tömege 78 g


Ára: 96 000,- HUF
___________________________________________________________ITS-100SET mobil indukciós hurokerősítő szett

ITS-100SET mobil indukciós hurokerősítő szett

Vezeték nélküli jeladó jelét hallhatóvá teszi a hallássérültek számára zsebadón keresztül.

A szett tartalma:

 • 1db ITS-100R mobil indukciós vevőegység, nyakba akasztható indukciós hurokkal
 • 1db ITS-100T mobil indukciós hurok adóegység, csíptethető mikrofonnal
 • 1db ITS-100B töltö adapter (220V/3V DC)


 • használt frekvenciatartomány: 863-865MHz
 • sávszélesség: 24 MHz
 • 16 választható frekvencia, LCD kijelző
 • frekvencia stabilitás: ± 0,005%
 • dinamika tartomány 95dB
 • frekvenciaeltérés: <1% 1kHz szórás
 • S / N: 94-100dB
 • érzékenység: 2 mikrovolt, S / N> 58dB
 • zavarszint beállító közötti tartományban 2-100mV
 • frekvenciaátvitel: 50Hz-15KHz ± 3dB
 • kimeneti csatlakozó: 3,5-ös Jack
 • kimenő teljesítmény: 32Ohm, 2x50mW 1 kHz-en (T.H.D 3%)
 • fülhallgató impedancia: 16 ohm
 • tápellátás: 2db AA méterű akkumulátor
 • áramfelvétel: 130mA
 • akkumulátor használati időtartam: 8 óra
 • méret: 88 (L) x65 (W) x23 (H) mm
 • tömeg: 105g


Ára: 92 000,- HUF

___________________________________________________________PL1/K1 (ITGS-I 3M) mobil indukciós hurokerősítő

PL1/K1 (ITGS-I 3M) mobil indukciós hurokerősítő

A PL1/K1 a piacon ITGS-I 3M néven is kapható azonnal használható, telepítést nem igénylő, mobil indukciós erősítő. Használata nagyon egyszerű, beépített mikrofonnal rendelkezik. A mikrofon által fogadott beszédet azonnal átalakítja és 2m sugarú körbe, mágneses mezőn keresztül továbbítja a hangot a hallókészüléket viselő számára.

 • ideális bankok, tárgyalók, pénztárak, akadálymentesítésére
 • azonnal használható telepítést nem igényel
 • ideális asztali használatra
 • egyszerű a működtetése
 • létrehoz egy mágneses teret kb. 1.2 m2 területen
 • kiváló hangminőség
 • akkumulátor normál üzemi feltöltés mellett 24 óra üzemidőt biztosít
 • integráló levágási időzítő (beállítható, hogy 10, 30 vagy 60 perc) segít megelőzni a véletlen bekapcsolva felejtett készülék akkumulátorának lemerülését
 • külső mikrofon csatlakoztatási lehetőség a beépített mikrofon helyett
 • állapotjelző fények melyek a megfelelő működésről tájékoztatnak


Ára: 83 000,- HUF

___________________________________________________________Az ATS-10 komponensei, külön is megvásárolhatóak.


Stage Line ATS-10TM adóegység, ATS-10R vevőegységhez, mobil akadálymentesítéshez


16 csatornás, monó PLL audio átviteli rendszer, 863-865 MHz.

Ideális hallássegítő rendszernek és bármilyen más alkalmazásokhoz, ahol egy bizonyos hangforrás vagy beszédforrás hangját el kell juttatni egy vagy több vevőhöz.
A hozzá kompatibilis vevő: ATS-10R, ebbe a készülékbe kell egy mobil hurkot, (NL-90) csatlakoztatni, ezt a hallássérült nyakába akasztani. A fülkagylóba helyezett hallássegítő készülékbe ez a hurok indukálja a szükséges "hangot".
Hangjelek egy adóról egy vevőre történő vezeték nélküli átvitele is lehetséges.
Az erre a frekvenciatartományra jellemző szűk frekvenciaközök miatt kettőnél több adó egyidejűleg üzemeltetése nem ajánlott.
Az EU-ban engedély nélkül használható.

 • 16 választható csatorna
 • beépített mikrofon
 • plusz elektrét csíptetős mikrofonnal szállítva
 • akkufeszültség indikátor
 • Be/Standby/Ki üzemmódok
 • hangerőszabályzó, övcsíptető
 • tápellátás 2db 1,2V NiMH ceruzaakkumulátorról (AA, tartozék)
 • adóteljesítmény: 10mW (EIRP)
 • hatótávolság: 50m
 • méretei: 92 x 65 x 25 mm
 • tömege: 78 g


Ára: 45 450,- HUF

Részletek itt!
___________________________________________________________Stage Line ATS-12HT kézi rádiós adó, mobil akadálymentesítéshez


Ideális mobil hallássegítő rendszernek és bármilyen más alkalmazásokhoz, ahol egy bizonyos hangforrás vagy beszédforrás hangját el kell juttatni egy vagy több vevőhöz. Ebbe az egységbe beszél az előadó, ennek jelét veszi az ATS-10R vevőegység.
Hangjelek egy adóról egy vevőre történő vezeték nélküli átvitele is lehetséges.
Az erre a frekvenciatartományra jellemző szűk frekvenciaközök miatt kettőnél több adó egyidejűleg üzemeltetése nem ajánlott.
Az EU-ban engedély nélkül használható.

 • az ATS-10... 16-csatornás, monó, PLL audió átviteli rendszerhez
 • dinamikus kapszula kardioid iránykarakterisztikával
 • 16 választható csatorna
 • a pilotjel funkció révén az ATS-16R-rel is használható
 • akkufeszültség jelzőKi/Be kapcsoló
 • tápellátás 2db 1,2V NiMH ceruzaakkumulátorról (AA)
 • adóteljesítmény: 10mW (EIRP)
 • hatótávolság: kb. 50m
 • méretei: átm.: 48 x 245 mm
 • tömege: 230 g


Ára: 48 250,- HUF

Részletek itt!
___________________________________________________________Stage Line ATS-10R vevőegység, ATS-10HT, ATS-10TM adóhoz, mobil akadálymentesítéshez


Stage-Line ATS-10R 16 csatornás vevőegység, mobil hallássegítő rendszerekhez, monó PLL audio átviteli rendszer, 863-865 MHz,

Ideális hallássegítő rendszernek és bármilyen más alkalmazásokhoz, ahol egy bizonyos hangforrás vagy beszédforrás hangját el kell juttatni egy vagy több vevőhöz.
Hangjelek egy adóról egy vevőre történő vezeték nélküli átvitele is lehetséges.
Az ATS-10R vevőbe kell csatlakoztatni a mobil indukciós hurkot, (NL-90), ezt a hallássérült nyakába akasztani. A fülkagylóba helyezett hallássegítő készülékbe ez a hurok indukálja a szükséges "hangot".
Az erre a frekvenciatartományra jellemző szűk frekvenciaközök miatt kettőnél több, különböző frekvencián működő adó egyidejűleg üzemeltetése nem ajánlott. Egy adó jelét korlátlan számú vevő képes venni, ugyanarra a frekvenciára állítva.
Az EU-ban engedély nélkül használható.

 • 16 választható csatorna (forgókapcsolóval)
 • beépített hangszóró
 • hozzávaló gumi fülpántos fülhallgatóval szállítjuk
 • akkufeszültség indikátor
 • Be/Standby/Ki üzemmódok
 • hangerőszabályzó, övcsíptető
 • tápellátás 2db 1,2V NiMH ceruzaakkumulátorról (AA, tartozék)
 • méretei: 92 x 65 x 25 mm
 • tömege: 80 g


Ára: 50 700,- HUF

Részletek itt!
___________________________________________________________Stage Line ATS-10PS intelligens töltő

Intelligens PWM (impulzusszélesség-modulációs) akku gyorstöltő-állvány, két ATS sorozatú készülék NiCd vagy NiMH akkumulátorainak egyidejű töltéséhez.

 • az átlagos töltési idő az akkumulátorok kapacitásától és állapotától függ, és pl. 1.300mA-es akkumulátoroknál kb. 3-4 óra.
 • töltésjelző és hibajelző LED mindegyik aljzathoz
 • mechanikus fordított polaritás védelem
 • 230V~/50Hz/10VA-es rádugható tápegységgel szállítva


Ára: 35 450,- HUF

Részletes leírás itt!
__________________________________________________________________________


Monacor NL-90 indukciós hurok


Monacor NL-90 indukciós hurok, ATS-10R vevőkészülékhez.

Vezeték nélküli jeladó jelét hallhatóvá teszi a hallássérültek számára zsebadón keresztül.

 • kényelmes viselet a nyak körül, (nyakba akasztható)
 • illesztehető ATS-10R, ATS-16R, ATS-40R, TXA-800R vevőkhöz.
 • 3,5-ös Jack dugóval


Ára: 8 100,- HUF

___________________________________________________________


Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe